Ondersteuning op interimbasis

LEUK KENNIS TE MAKEN

Hallo, mijn naam is Cynthia Kremer, eigenaar van Stijl C.
Na het vervullen van diverse communicatiefuncties en met mijn achtergrond in de (bedrijfs)journalistiek begon ik in december 2011 met Stijl C. Met Stijl C richtte ik me aanvankelijk vooral op verenigingscommunicatie. Naast branche- en beroepsorganisaties help ik diverse patiëntenorganisaties met verschillende communicatievraagstukken.

Hoewel bij verenigingscommunicatie veel facetten van het marketingcommunicatievak aan bod komen, besloot ik een aantal jaren geleden met een eigen studieplan. Mijn doel was om absoluut allround te worden op mijn vakgebied. Ik was bijvoorbeeld erg geïnteresseerd in de transitie van offline naar online communicatie en wat daar allemaal bij komt kijken. Na diverse studies en nieuwe ervaringen ben ik inmiddels zeer goed op de hoogte van de nieuwste (online) trends en ontwikkelingen. Ook op het gebied van webdesign/development, CMS, diverse programmeertalen, digitale content, data driven content marketing, online marketing, dtp, animaties, video editing e.d. ben ik inmiddels allround.

BESCHIKBAARHEID

Naast de losse opdrachten bij Stijl C vind ik het leuk om mijn veelzijdigheid een aantal uren per week aan klantzijde toe te passen. Organisaties die een (tijdelijke) allrounder goed kunnen gebruiken of mijn CV willen ontvangen, nodig ik daarom van harte uit te reageren.
Je kunt ook alvast mijn sollimatie hieronder bekijken.

 

<< Advies en strategie                               Partner in content >>

SPECIALIST IN ON- EN OFFLINE MARKETINGCOMMUNICATIE

Adres

Marquette 82
8219 AS LELYSTAD

Volg ons

 

KvK: 54088801

Telefoon

085 877 05 87

E-mail

welkom@stijlc.nl

© Stijl C

Leveringsvoorwaarden en privacy statement