Ondersteuning op interimbasis

LEUK KENNIS TE MAKEN

Hallo, mijn naam is Cynthia Kremer, eigenaar van Stijl C.

Als allround marketingcommunicatie professional bied ik een breed scala aan vaardigheden en ervaringen die ik kan inzetten om jouw organisatie te helpen groeien en bloeien. Met meer dan 30 jaar ervaring heb ik een diepe kennis van het vakgebied en een passie voor het ontwikkelen van effectieve strategieën die jouw doelgroep aanspreken.

Mijn vaardigheden in copywriting, content creatie, social media management, e-mail marketing, SEO, SEA, PR en branding stellen mij in staat om campagnes van begin tot eind aan te pakken en deze te rijmen met jouw merk en marketingdoelstellingen. Met mijn analytische vermogen en resultaatgerichte denkwijze kan ik ook de ROI van mijn projecten meten en bijsturen aan de hand van de cijfers.
Op het gebied van webdesign/development, CMS, diverse programmeertalen, data driven content marketing, dtp, animaties, video editing e.d. draag ik ook graag mijn steentje bij.

Kortom, als je op zoek bent naar een allround marketingcommunicatie professional die zowel strategisch als operationeel van alle markten thuis is, iemand die klaar staat om jouw uitdagingen met enthousiasme en expertise aan te pakken, dan ben ik de juiste persoon voor deze rol. 

BESCHIKBAARHEID

Naast de losse opdrachten bij Stijl C vind ik het leuk om mijn veelzijdigheid een aantal uren per week aan klantzijde toe te passen. Organisaties die een (tijdelijke) allrounder goed kunnen gebruiken of mijn CV willen ontvangen, nodig ik daarom van harte uit te reageren.
Je kunt ook alvast mijn sollimatie hieronder bekijken.

 

<< Advies en strategie                               Partner in content >>

Logo Stijl C

SPECIALIST IN ON- EN OFFLINE MARKETINGCOMMUNICATIE

Adres

Marquette 82
8219 AS LELYSTAD

Volg ons

 

KvK: 54088801

Telefoon

085 877 05 87

E-mail

welkom@stijlc.nl

© Stijl C

Leveringsvoorwaarden en privacy statement