Tekst en SEO

 

TEKSTPRODUCTIES EN SEO OPTIMALISATIE

Stijl C verwoordt wat je wil vertellen. Met veel plezier en passie vertalen wij jouw boodschap naar een pakkende tekst, passend bij het gekozen kanaal. Hoewel een tekst voor een offline brochure anders is dan content voor op een website en een advertentietekst op Facebook niet vergelijkbaar is met een interview in een magazine, zorgen we wel voor consistentie in de tone of voice. Of het nu gaat om copywriting, journalistieke producties of online content, met onze jarenlange ervaring zijn we je graag van dienst! 

SEO: 20% TEKST, 80% TECHNIEK

Goede vindbaarheid is van groot belang. Een internetgebruiker wil graag snel resultaat. Over het algemeen wordt er veel nadruk gelegd op het schrijven van SEO teksten. Google wordt echter steeds ‘slimmer’. Trucs die eerder succesvol waren (en dat zijn er legio) werken nu niet meer. Het is dus van belang om je boodschap centraal te stellen en duidelijk te communiceren. De content optimalisatie volgt later. 

Maar laten we beginnen bij het begin. Technische SEO is de basis van waaruit je een SEO-traject begint en heeft grote invloed op de resultaten van alle volgende SEO werkzaamheden.
Daarom beginnen we met de techniek. Technische problemen met je website, zoals 404-meldingen, lange laadtijden of een redirect chain, kunnen ervoor zorgen dat je bezoekers voortijdig afhaken. Een verkeerde indexering, afbeeldingen zonder ALT en titel, te weinig links en dergelijke, bemoeilijken je vindbaarheid.

Vragen over je SEO? Stijl C helpt je graag! 

 successfully completed the Site structure course!

<< Websites en apps                               Magazines en brochures >>

Logo Stijl C

SPECIALIST IN ON- EN OFFLINE MARKETINGCOMMUNICATIE

Adres

Marquette 82
8219 AS LELYSTAD

Volg ons

 

KvK: 54088801

Telefoon

085 877 05 87

E-mail

welkom@stijlc.nl

© Stijl C

Leveringsvoorwaarden en privacy statement