Video en animatie

DE LEUKSTE CONTENT MET VIDEO EN ANIMATIE

Diverse onderzoeken tonen aan dat beeld in combinatie met geluid beter blijft ‘hangen’. Toch spelen meerdere factoren een rol bij het goed overbrengen van een boodschap. Video tutorials zijn immens populair. Snel even in een video bekijken hoe je iets moet doen, werkt vaak beter dan een handleiding van drie kantjes doorlezen. Maar als je snel even iets wil weten, bijvoorbeeld een betekenis van een woord, is het onhandig om een hele video te gaan kijken.
Naast het toepassen van video en animatie op social media en op je eigen website biedt YouTube ook de nodige kansen en mogelijkheden. Het is een extra mogelijkheid om relaties aan je te binden.

ANIMATIE

Om een korte krachtige boodschap over te brengen of juist om iets uit te leggen, is een animatievideo een goed in te zetten middel. Met een animatie breng je heel precies datgene in beeld wat je wil zonder teveel afleiding. Vaak blinken animaties uit in eenvoud en zijn ze erg vermakelijk om naar te kijken.

Wil je jouw eigen animatie? Informeer naar de mogelijkheden. 

CASE VASCULITIS INTERNATIONAL

Samen met Vasculitis International hebben we een patiëntenreis ontwikkeld. Eerst in de vorm van een infographic die eind 2022 naar 7 talen is vertaald en in gebruik genomen in meer dan 8 landen.
Dit was de basis voor een animatie.

<< Ontwerp en vormgeving                              Websites en apps >>

Logo Stijl C

SPECIALIST IN ON- EN OFFLINE MARKETINGCOMMUNICATIE

Adres

Marquette 82
8219 AS LELYSTAD

Volg ons

 

KvK: 54088801

Telefoon

085 877 05 87

E-mail

welkom@stijlc.nl

© Stijl C

Leveringsvoorwaarden en privacy statement