Websites en apps

 JE WEBSITE ALS KLOPPEND HART VAN JE ORGANISATIE

De verschuiving van offline naar online is enorm. We ontkomen er daarom niet aan om te zorgen voor een goede online vindbaarheid, online informatievoorziening en online verkoop. Niet alleen je presentatie is van belang, maar zeker ook de functionaliteit van je website. Bij Stijl C kun je terecht voor webdesign, webdevelopment en content. Van een goede website heb je jarenlang plezier en is de investering snel terugverdiend.
Heb je zelf een idee voor een website, of is je huidige website aan vernieuwing toe? Neem dan contact op. Wij maken je website aantrekkelijk, functioneel, praktisch en informatief.

WEBSITE SPECIALE GELEGENHEID

Huwelijk? Geboorte? Verjaardag? Overlijden? Maak een gelegenheidswebsite! Een mooie site van maximaal 3 pagina’s met foto’s, anekdotes, een quiz, een video en/of animatie, én een gastenboek!
Doorgaans binnen een week online!

APPS

Voor het uitgeven van een digitaal magazine hebben wij een magazine app ontwikkeld. Met ingang van 2023 zijn we overgestapt van apps in de appstores naar Progressive Web Apps (PWA). Een PWA kun je net als de apps uit de stores gewoon installeren op je telefoon. Bijkomend voordeel is dat een PWA ook op een desktop pc te bekijken en te installeren is.
Benieuwd naar onze magazine app? Kijk hier de live voorbeelden (klik op afbeelding):

<< Video en animatie                              Tekst en SEO >>

Logo Stijl C

SPECIALIST IN ON- EN OFFLINE MARKETINGCOMMUNICATIE

Adres

Marquette 82
8219 AS LELYSTAD

Volg ons

 

KvK: 54088801

Telefoon

085 877 05 87

E-mail

welkom@stijlc.nl

© Stijl C

Leveringsvoorwaarden en privacy statement